Over ons

Over ons

Bij het Expertisecentrum Duurzame Inzetbaarheid staat de persoon centraal. Samen met werknemer of werkgever wordt gekeken naar een passende oplossing voor de werkgerelateerde problemen. Tevens helpt het loket met het ondersteunen van de relatie tussen werkgever en werknemer. Binnen het loopbaanloket is de nodige kennis aanwezig van alle aangesloten branches, zodat de aanpak goed aansluit op de praktijk. Ook de nodige kennis van innovaties en alle aspecten van de beroepen binnen de branches is essentieel voor goede begeleiding. Bij ons staan vertrouwen en discretie hoog in het vaandel.

Aan Stichting EDI zijn specialistische loopbaancoaches verbonden, die breed kunnen worden ingezet. Binnen de organisatie zijn ook ervaren mediators, verzuimspecialisten en HR-deskundigen inzetbaar om passend advies te geven. Bovendien geldt dat we voor alle diensten een landelijke dekking hebben.

Vanuit het hoofkantoor in Biezenmortel vindt de landelijke coördinatie plaats. Regionaal gaan specialisten aan de slag om dicht bij de klant uitvoering te geven aan de werkzaamheden.