Werkgevers

Werkgevers

Aangezien de arbeidsmarkt continu in beweging is, is het voor iedere werkgever raadzaam om toekomstgericht te handelen. Zodra u als werkgever weet wat het vooruitzicht is van het bedrijf en welke organisatie daarbij past, dan kan een vervolgstap gezet worden. Denk hierbij aan het maken van een efficiƫnte personeelsplanning.

Een zeer belangrijk element van een gezonde organisatie is een goed plan voor de duurzame inzetbaarheid van de werknemers. Hierdoor ontstaat er structurele aandacht voor het welzijn en de ontwikkeling van de werknemers. Het voorkomt problemen van een hoog ziekteverzuim en een groot verloop van personeel en zorgt uiteindelijk voor een gezondere organisatie met betere resultaten.

Wij helpen werkgevers met het implementeren van het plan om de duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Door middel van het nodige advies en de bijbehorende ondersteuning streven wij samen naar ideale werkomstandigheden. Met ervaren HRM-deskundigen helpen wij u met het op orde brengen van alle HR-onderdelen. Met ervaren coaches bieden wij individuele begeleiding.
Tevens bieden we praktijkgerichte trainingen om uw organisatie verder te helpen.

Ook ondersteunen wij u met een verzuimspecialist, die als geen ander de oorzaken van veel verzuim kent. Zodra u tegen een probleem aanloopt, helpen wij bij het vinden van de oplossing. Zo zorgen we gezamenlijk voor een goede uitvoering van het plan.

Direct een afspraak maken

Vertel ons je verhaal en laat ons je helpen
AFSPRAAK MAKEN